David Beckham linija naočala za muškarce sa stilom.

David Beckham linija naočala za muškarce sa stilom.

Optika Anda predstavlja novu mušku liniju na svjetskoj sceni koju je dizajnirao glavom i bradom vjerojatno najpoznatiji umirovljeni nogometaš – David Beckham!

Nova kolekcija naočala „Eyewear by David Beckham“ ugledala je svjetlo dana u Milanu pod mentorskom palicom vodećeg proizvođača naočala, Safilo grupom. Talijanski modni gigant stoji iza brendova naočala kao što su Fendi i Dior, majstor je zanata kako kreirati prepoznatljivi modni dodatak s pečatom. Ako tome pridodamo Beckhamovu viziju i nepogrešivi smisao za modu, dobit ćemo naočale koje su san svakog muškarca. Odvažne, markantne i bezvremenske naočale, inspiraciju su pronašle u 60-tima i 70-tima jer je Beckhamov kultni idol jedan od najpoznatijih glumaca tog doba, Steve McQueen. Kao što sam Beckham kaže „Da sam mogao birati tko želim biti, bio bih upravo on. Htio sam napraviti naočale koje nikad neće izaći iz mode, posebne komade koje bih i sam volio nositi“, izjavio je Beckham. A da je kolekcija naočala i multigeneracijska potvrđuje što je svi muški članovi obitelji Beckham rado nose, od Davidovih sinova pa do njegovog oca.

 

David Beckham linija naočala svojim dizajnom i posvećenosti najsitnijim elementima, potvrđuje da se ljepota krije u detaljima. Za logo je odabran Talisman, metalni žig koji na ručkicama oslikava ptičja krila simbolizirajući protekciju i slobodu. Kolekciju obogaćuje i DB Monogram, laserski izveden na frontalnoj leći i ugraviran s vanjske strane ručkica. Osim što ove naočale prkose estetskoj perfekciji, izrađene su od kvalitetnih laganih materijala i posebnih mineralnih, polarnih i fotokromatskih leća s kojima će vaše oči odmoriti od prejakih izmjena svjetlosti.

Treba li vam još razloga zašto su ove naočale savršen odabir? Možda još da naglasimo kako je i kraljica stila Victoria Beckham dala svoj modni blagoslov ovoj kolekciji. Pronađite kolekciju u odabranim Anda poslovnicama i u ovo ljeto zaplovite sa šarmantnim pogledom Davida Beckhama. ?