Dvadeset godina Optike Anda prošlo je u treptaju oka!

Dvadeset godina Optike Anda prošlo je u treptaju oka!

Optika Anda ime je koje zna svatko tko voli modu, kvalitetu i prije svega bezvremenski modni dodatak, naočale. Od 1999. godine gradi svoju vjernu publiku koja uvijek s nestrpljenjem iščekuje nove kolekcije i oftalmoške inovacije koje dolaze iz tvornice Optike Anda. U dva desetljeća stalo je sve skupa dvadeset i tri poslovnice, jedanaest poliklinika i 175.200 sati utrošenih u kreiranje vizije koju vidimo danas.

Optika Anda rođendan je proslavila u gradu Splitu gdje je cijela priča krenula i uspješno se proširila na ostatak Hrvatske. Svečanom domjenku prisustvovali su partneri, dobavljači, klijenti, prijatelji i svi oni koji su došli čestitati rođendan jedne velike uspješnice u svijetu optike. Prisutne je zabavljao poznati hrvatski komičar Ivan Šarić, a za glazbeni spektakl bili su zaduženi DJ Matthew Bee, Joško Čagalj poznatiji kao Jole sa svojim pratećim bendom i Milan Terze. Preko petsto uzvanika u ponoć je jednoglasno nazdravilo za idućih dvadeset godina Optike Anda i za sve uspjehe koji tek slijede. S razlogom se kaže da s godinama dolazi mudrost, ali osim nje dolazi još nešto vrijedno, a to je poštivanje tradicije.

Optika Anda danas postoji zbog čuvara njene obiteljske tradicije koji već dva desetljeća nastavljaju njegovati misiju da brinu o vašim očima. Ne postoji tajni recept uspjeha, ali postoje upornost, rad i neprestano postavljanje novih izazova. Treba puno odvažnosti i lucidnosti da biste se konstantno razvijali i postavljali kurs prema naprijed. Na tom putu važno je ostati vjeran sebi, postaviti visoke standarde i pod nikoju cijenu ne prezati da ih zadržite. Upravo zbog toga Optika Anda danas uživa status i povjerenje svojih kupaca da će uvijek dobiti visokokvalitetnu uslugu, naočale iz najnovijih kolekcija svjetski poznatih brendova i pristup najsuvremenijoj tehnologiji.

U vremenu virtualne stvarnosti, Optika Anda zadržala je vrijednost ljudskog kontakta u svojim poslovnicama gdje naše stručno i educirano osoblje stoji na usluzi svim zaljubljenicima u naočale. Prisutna u svim većim gradovima, Optika Anda pozicionirala se kao jedan od vodećih optičkih lanaca u Hrvatskoj i planira tamo ostati.

 

Dvadeseta obljetnica svečani je podsjetnik da svako putovanje počinje s idejom, a kada je u pitanju Optika Anda, tada jedva čekamo vidjeti gdje će biti za idućih dvadeset godina!