Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar!

Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar!

Početak nove školske godine znači da kreće i zabava! Za sve školarce to je povratak prijateljima, druženju i učenju, a uz Anda Kids pakete mogu se veseliti i roditelji jer uz kupljene naočalne leće iz Kids asortimana, dobivate dioptrijske okvire na dar

U novu kampanju za Optiku Anda uskočile su i kćeri Lane Klingor Mihić - Kiara, Marla i Mika koje su pokazale obiteljski talent i svoju energiju prenijele u video spot čije stihove nećete moći prestati pjevušiti! Pogađate, za glazbenu palicu zaslužan je Tonči Huljić koji je upravo za potrebe ove kampanje posudio stihove iz svoje evergreen pjesme Minus i plus i dodao im novi moderni twist.

Pitali smo i mamu Lanu što misli o tome da su klinci danas puno više nego ikad ispred mobitela.

“U današnje vrijeme je gotovo nemoguće spriječiti djecu da imaju mobitel. Čak i ako vi to želite, okolina je ta koja će u djetetu izazvat osjećaj da ne pripada u društvo ukoliko i ono nema mobitel. Iako smatram da je to pogrešno, s druge strane puno je i prednosti da ga imaju. Kao i svaki roditelj pokušavam maksimalno smanjiti vrijeme koje provode na mobitelu i ispred ekrana. Razgovaram s njima puno o toj temi i razumiju zašto je to važno. Dok sam ja zadužena za kontrolu koliko se provodi vremena ispred digitalnih uređaja u kući, naša Anda brine o tome da uvijek imamo najbolje naočale sa plavim zaštitnim slojem koje čuvaju naše oči!“, komentirala je Lana Klingor Mihić.

Tri su sastojka za uspješno učenje - čitanje, pisanje i gledanje na školsku ploču, a za to je potrebno osigurati dobar vid vaših školaraca. Stoga smo za vas pripremili Anda Kids pakete koje čine Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu od 5 - 12 godina starosti, a uz njih na poklon dobivate dioptrijske okvire prema vašem odabiru iz široke ponude Kids asortimana. Svim roditeljima bit će drago znati da Crizal Kids UV štiti leću od 5 glavnih neprijatelja vida, a to su UV zrake, refleksije, prljavština, ogrebotine i prašine.

Muči li vaše klince minus ili plus dioptrija, samo je jedna prava adresa ➡️ najbliža Anda poslovnica!