Kaj ima novo u gradu Varaždinu? Stigla je Optika Anda!

Kaj ima novo u gradu Varaždinu? Stigla je Optika Anda!

Grad poznat po baroknoj jezgri, kajkavskom naslijeđu i dobrim festivalima, sada je dobio i nezaobilaznu destinaciju za sve one kojima su naočale must have modni dodatak ili svakodnevica. Naravno, riječ je o novoj poslovnici Optike Anda koja je za svoju dvadeset i treću destinaciju u Hrvatskoj odabrala upravo grad Varaždin!

Optika Anda daruje vas popustom dobrodošlice

Ako ovih dana svratite u novootvorenu poslovnicu koja se nalazi u shopping centru Lumini, Optika Anda razveselit će sve svoje posjetitelje popustom dobrodošlice! Možete iskoristiti 30% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće. A još jedna dobra vijest je mogućnost besplatne kontrole dioptrije. Optika Anda u svojoj poslovnici u Lumini centru ima svoju ordinaciju, stručno osoblje i sofisticiranu tehnologiju koja vam jamči da ćete u Optici Anda pronaći sve ono što vaše oči trebaju. Za besplatnu kontrolu dioptrije možete se naručiti online putem klikom na link ili dolaskom u našu poslovnicu.

 

 

Koje modne brendove možete pronaći u našoj ponudi?

Za one koji još nisu posjetili Optiku Anda, a ljubitelji su naočala, ovo je mjesto gdje ćete pronaći sve najveće modne kuće kao što su Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Ray Ban, Prada, Persol, Police i mnoge druge. Osim širokih paleta kako sunčanih tako i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća i druge pripadajuće opreme, Optika Anda pruža svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala.

Optika Anda na radaru trendeseterica

Stajliš djevojka i varaždinska poznata influencerica Ana Bacinger posjetila je Optiku Anda odmah po otvorenju i pronašla savršene naočale s kojima ljeto traje vječno! Pogledajte koje je naočala Ana odabrala za sebe nakon potrage za novim omiljenim modnim dodatkom.

 

Kako najlakše doći do Lumini centra?

Lumini je udaljen samo sedam minuta vožnje od centra Varaždina i nalazi se na južnom ulazu u grad, a na raspolaganju imate i besplatni gradski autobus. Za najbolji shopping naočala vidimo se u Optici Anda!