Koji Anda paket biraš?

Koji Anda paket biraš?

Dioptrija nije bauk uz široku ponudu Anda paketa koja obuhvaća jednojakosne naočalne leće i dioptrijske okvire, kompletne dioptrijske naočale za djecu i progresivne naočale! Pristupačne cijene Anda paketa, vrhunski dijagnostički uređaji i Anda stručnjaci koji će rado odgovoriti na sva pitanja o zdravlju očiju, čekaju te u našim poslovnicama. 

Anda paket već od 69 eura

Jednojakosne naočalne leće imaju istu dioptriju preko čitave površine te se koriste za korekciju jednostavnijih refrakcijskih grešaka kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

Nakon kontrole dioprije birate dizajn leća koji najbolje odgovara nalazu oka, jačini dioptrije te poslu i aktivnostima kojima se bavite. Potom se utvrđuje odgovarajuća debljina leće prema odgovarajućoj dioptriji koja može varirati od 1,5 - 1,6. 

Anda Kids paket

Čitanje, fokusiranje i gledanje na školsku ploču, sve to je potrebno za uspjeh djece. Stoga smo za najmlađe pripremili Anda paket koji sadrži Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu od 5 - 12 godina starosti. Uz kupnju Crizal Kids UV naočalnih leća, dječji dioptrijski okvir dolaze gratis prema odabiru iz široke ponude dječjih brendova. Crizal Kids UV štiti leću od 5 neprijatelja vida: UV zraka, refleksije, prljavštine, ogrebotina i prašine.

Progresivne naočale već od 199 eura

Progresivne ili multifokalne naočale osiguravaju dobar vid na svim udaljenostima. Progresivne naočalne leće izgledaju jednako kao i obične naočale za vid, a sadrže postupni prijelaz između dioptrija za daljinu, srednju udaljenost i blizinu. Drugim riječima, uz progresivne naočale više nikada nećete morati tražiti po kući druge naočale za čitanje!

Matija je odabrao svoj Anda paket, a ti? 🤓