Ljeto stiže, a Optika Anda još veća i ljepša u Splitu!

Ljeto stiže, a Optika Anda još veća i ljepša u Splitu!

Jedna nova i jedna preuređena poslovnica Optika Anda otvorene su danas u gradu Splitu! Optika Anda ljeto će dočekati na još jednoj atraktivnoj lokaciji u centru grada - na Pjaci Ispod ure. Uz to, danas je predstavljeno i novo ruho poslovnice u prizemlju shopping centra Mall of Split koja se sada prostire na više od 200m2.

Uz široki izbor sunčanih naočala sa svjetskih pisti najvećih modnih brendova današnjica koje se nalaze na policama Optike Anda, ove dvije poslovnice nude i besplatnu provjeru vida koja je postala važnija nego ikada prije. Ne trebate više gubiti vrijeme na redove čekanja, odlaske u bolnice ili skupe poliklinike, ako niste znali Optika Anda prva je u Hrvatskoj uvela digitaliziran sustav online rezervacija u stvarnom vremenu gdje se na besplatnu kontrolu dioptrije ili specijalistički pregled vida možete rezervirati jednim klikom.

U tom digitaliziranom sustavu kupcu se omogućuje sasvim personaliziran pristup kroz njegov virtualni karton kada postane dio Anda Loyalty programa. Stručno osoblje u poslovnici tako odmah može pronaći podatke koje kontaktne leće kupujete, kolika vam je dioptrija zadnji put izmjerena, kada ste zadnji put bili na pregledu i uštedjeti vam dragocjeno vrijeme. Takva tehnološka razina i kvaliteta usluge razlog su zašto kupci prepoznaju Optiku Anda kao mjesto gdje sve mogu obaviti na jednome mjestu, brzo i kvalitetno.

Izvršni direktor Optike Anda, Zvonimir Šimić, pojasnio je kako je Optika Anda uvela novi pojam na naše tržište, a to je ‘fast medical fashion’.

“Optika Anda nudi sve što nudi klasična optika, ali na moderan, premium način. Usluga, asortiman, prisutnost na top lokacijama, sve je prilagođeno kupcu, svemu se pristupa iz perspektive kupca te se cijelo poslovanje prilagođava kupcima. Oni su u fokusu. Primjerice, oftalmolozi i optometristi su ti koji čekaju kupca, nije kupac taj koji čeka na pregled. Sve je na jednom mjestu – od izbora dioptrijskih okvira, pregleda vida do izrade naočala – kupac ne mora dolaziti dva, tri puta, ne mora lutati, kompletnu uslugu može obaviti u jednom dolasku”, ističe Šimić napominjući kako su u Optici Anda svjesni te poštuju činjenicu da je vrijeme novac.

Pronađite vaš model sunčanih naočala za nadolazeće ljeto ili se odlučite za provjeru vida koju je važno obaviti barem jednom godišnje. Što god odabrali, požurite u Optiku Anda gdje je kupac uvijek na prvom mjestu! Vidimo se ?