Naši influenceri Renata i Luciano su na jedan dan Vision Studio zamijenili kućom!

Naši influenceri Renata i Luciano su na jedan dan Vision Studio zamijenili kućom!

Ako ste nedavno šetali zagrebačkim Avenue Mall-om ili Joker centrom u Splitu, sigurno vam je za oko zapeo Vision Studio by Anda, novi koncept optika koji plijeni pažnju izvana i iznutra!

MJESTO NA KOJEM SE OSJEĆATE KAO KOD KUĆE

Međutim, ono što će vas vjerujemo zadržati da se prepustite iskustvu pregleda vida ili shoppingu naočala jest razina posvećenosti i brige koju pružamo u Vision Studio optikama. Složit ćete se da je najvrijednija stvar u današnje vrijeme pronaći mjesto na kojemu se možete osjećati potpuno sigurno i ugodno, gdje se vaše potrebe prepoznaju i gdje vaše oči mogu dobiti najbolju moguću skrb, pogotovo jer one to zaslužuju pružajući nam čak 90% informacija iz okoline.

U dva šaljiva videa poigrali smo se upravo s osjećajem komfora jer u Vision Studio poslovnici imate osjećaj kao da ste kod kuće! Naočale birate u kućnom ogrtaču i isprobavate najnovije kolekcije dioptrijskih naočala. Osim toga, s lakoćom možete i pronaći sportske modele naočala za vaše oči dok vježbate ispred televizora. U videu se pojavljuje i doktorica koja nije ostala ravnodušna na sve što se događa u novootvorenoj poslovnici, a zanimljivo je to što doktoricu nije utjelovila glumica već pravi specijalist oftalmologije i višegodišnja stručnjakinja u Anda timu, doktorica Tanja Jukić.

S doktoricom smo nakratko porazgovarali i otkrili neke zanimljive činjenice o najkompleksnijem ljudskom organu - oku i zašto bi svakome preporučila da posjeti Vision Studio!

RIJEČI STRUČNJAKINJE

Koji su, po Vašem mišljenju, problemi vida s kojima se susrećemo u današnjem digitalnom svijetu?

Svakako bih kao glavni problem današnjice stavila neprestano gledanje u ekrane koje je postalo veliki dio naše dnevne rutine. Ujutro prvo što gledamo čim otvorimo oči je ekran mobitela, zatim odemo na posao pa gledamo u ekran računala, a pri kraju dana uživamo u omiljenoj seriji ili emisiji gledajući televiziju. Ljudsko oko ne odmara i neprestano je u potpunosti funkcionalno! Upravo zato oči zahtijevaju posebnu brigu.

Koje savjete dajete posjetiteljima Vision Studija za prevenciju problema s vidom?

Redovne kontrole dioptrije i preventivni oftalmološki pregledi ključ su prevencije problema s vidom, jer samo tako možemo uspješno spriječiti zamor oka, glavobolje uzrokovane dioptrijom ili osjetljivost na svjetlo. Preporuka je da se kontrola dioptrije obavi jednom godišnje kao i oftalmološki pregled - ali od viška glava ne boli.

Kakvi su dojmovi klijenata koji su do sada posjetili Vision Studio?

Naš je cilj da se svaki klijent u Vision Studiju osjeća kao kod kuće, a to postižemo ugodnom atmosferom kojom nastojimo opustiti sve posjetitelje. Pažljivo pristupamo svakome, osluškujemo njihove želje i očekivanja. Do sada smo imali samo pozitivne povratne reakcije i klijente koji su izašli zadovoljni pregledom i novim dioptrijskim naočalama.

Koji je to X faktor koji Vision Studio izdvaja od ostalih ordinacija u kojima se može obaviti oftalmološki pregled?

Uz individualni pristup i ugodnu atmosferu koja vlada u našim Vision Studio poslovnicama, izdvojila bih i lakšu dostupnost pregleda vida širokim masama i ugodnu atmosferu. Ljudi nerijetko misle da je za odlazak doktoru potrebno izdvojiti cijeli dan, kod nas to možete obaviti prilikom posjete shopping centru, uz prethodnu rezervaciju termina.

POZNATI TIKTOKER “UDOMAĆIO” SE U VISION STUDIJU

Koliko je atmosfera ugodna pokazuje i video našeg influencera Luciana Plazibata koji je čak i zaplesao birajući svoje nove naočale! Sudeći po videu, odlazak kući mu nije bio u planu.

Ako vam se magli vid, osjećate umor oka, pojavljuje vam se dvostruka slika ili imate slabiji noćni vid, nemojte opet odmahnuti rukom u nadi da će proći, već se pokrenite već danas i učinite dobru stvar za vaš vid. Ne zaboravite da je kontrola dioptrija još uvijek besplatna za sve, a rezervirati se možete brzo i jednostavno klikom na link.

Vision Studio by Anda možete pronaći u Avenue Mall-u u Zagrebu te u Shopping Centru Joker u Splitu.