Novu Godinu poželjet ćete proslaviti u Optika Anda blagdanskom izlogu!

Novu Godinu poželjet ćete proslaviti u Optika Anda blagdanskom izlogu!

Ilica 10 poznata je adresa za sve ljubitelje mode i modnih dodataka. Na njoj se smjestila najveća optika u Hrvatskoj čija ponuda svake sezone okuplja najbolje modele sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Uz odličnu ponudu modela među kojima ćete ovih blagdana pronaći savršeni poklon za svoje najdraže i za sebe, Optika Anda je za blagdansku sezonu pripremila i jedno iznenađenje koje je već oduševilo brojne prolaznike najpopularnije zagrebačke ulice. Izlozi Optika Anda trgovine u Ilici transformirali su se u najsjajniju i najraskošniju blagdansku zabavu.
 

Četiri izloga Optike Anda otkrivaju nam prizore novogodišnjih tuluma u kojima nema mjesta za negativu. Zlatni baloni i konfeti, šampanjac, glazba i ljubav motivi su će vam izvući osmijeh na lice i podsjetiti nas da ono najbolje uvijek tek dolazi.

Izloge koji su oživjeli zagrebačku Ilicu najbolje je opisao jedan od prolaznika koji je uživajući u njihovoj raskošnoj dekoraciji istaknuo: “Novu godinu htio bih provesti u Andinom izlogu!”

Zašto su blagdanski izlozi Optike Anda jedan od hit blagdanskih destinacija ove godine? Pogledajte u nastavku gdje vas vodimo u šetnju kroz četiri blagdanska izloga!

Vaša blagdanska Vogue naslovnica

Prvi od četiri blagdanska izloga Optike Anda inspiriran je naslovnicom najvećeg modnog časopisa na svijetu – Voguea. U Anda izdanju, Vogue naslovnica pretvorena je u interaktivan photo booth u koji i sami možete zakoračiti i na taj se način pridružiti nezaboravnom blagdanskom tulumu Optike Anda

 

 

Najbolji tulum je onaj u dvoje

Drugi blagdanski izlog Optike Anda otkriva nam najbolji način na koji možemo provesti zadnji dan u godini i dočekati Novu godinu – na privatnom tulumu za dvoje. U maloj party haljini i elegantnom odijelu s dodatkom šešira, uz puno šampanjca i u društvu najdraže osobe, novogodišnji tulum bit će bolji no ikad!

 

 

Sve je bolje uz dobru glazbu

Odmah do izloga koji otkriva novogodišnji tulum za dvoje nalazi se treći Optika Anda izlog koji nas vodi na još jedan novogodišnji tulum iz snova – onaj u društvu omiljenih glazbenika i njihovih najvećih hitova. Kako bi stvorili pravu party atmosferu u svom domu, blagdanskom uređenju dodajte i disko kuglu. Kada vam sjaj disko kugle postane presjajan, svojem novogodišnjem outfitu dodajte omiljeni model sunčanih naočala iz Optike Anda!

 

 

Novogodišnje odluke za bolju 2021.

Posljednji Optika Anda blagdanski izlog podsjeća nas da je sada savršeni trenutak da započnemo svoj popis novogodišnjih odluka, planova i želja. Koje su se novogodišnje odluke našle na popisu Optike Anda, a koje ćemo i sami posuditi i poželjeti za najbolju 2021. godinu?

Zaboraviti na 2020., putovati, družiti se, ispuniti sve obećane kave, provjeriti dioptriju, zaljubiti se, iskoristiti svaku priliku, kupiti nove naočale i ono najvažnije, gledati stvari pozitivno!