Optika Anda doputovala u srce kontinentalne Hrvatske!

Optika Anda doputovala u srce kontinentalne Hrvatske!

Imamo dodatan razlog za posjetiti kontinentalni dio Hrvatske, Optika Anda otvorila je novu poslovnicu u Daruvaru! Pitoreskni Daruvar slovi za najuređeniji mali grad Slavonije, a poznat je po svojim ljekovitim termalnim izvorima i prekrasnom arhitektonskom naslijeđu. 

Uz bogatu turističku ponudu, daruvarsku vinsku cestu i termalne blagodati, Daruvarčani i Daruvarčanke sada su dobili najnoviju Anda poslovnicu! Optika Anda tako je otvorila svoju 47. poslovnicu u sklopu novootvorenog trgovačkog centra STOP SHOP na adresi Augusta Šenoe 2B.

Daruvarska dugogodišnja tradicija liječenja dulja od 2 tisućljeća, sada je bogatija za novu lokaciju posvećenu brizi o zdravlju očiju. U sklopu nove moderno uređene poslovnice, može se na jednom mjestu besplatno provjeriti svoj vid, izraditi dioptrijske naočale i otkriti najnovije kolekcije sunčanih i dioptrijskih naočala svjetski poznatih brendova.

Širenje poslovanja na području cijele Hrvatske dokaz je da se Optika Anda kontinuirano razvija, širi maloprodajnu mrežu te potiče otvaranje novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo .

Ako prošećete Daruvarom, svratite u Anda poslovnicu i pronađite savršen model naočala za sebe! 🤓