Optika Anda I Severina se vole!

Optika Anda I Severina se vole!

Veljača je tradicionalno rezervirana za ljubavne priče i romanse za koje je ponekad dovoljan samo jedan dodir ili u ovom slučaju, pogled. Optika Anda donosi najljepšu priču ovog Valentinova, a glavna zvijezda je najpoznatija hrvatska i regionalna pjevačica – Severina. Njezina bezvremenska snaga i ljepota priskrbile su joj novu titulu, a to je naslov ambasadorice Optike Anda, najuspješnijeg domaćeg lanca optika.

U novoj kampanji Severina utjelovljuje žensku heroinu koja inspirira sve generacije svojim stilom, a svoju strast za detalje otkrila je u novoj kolekciji Optike Anda. Umjetnica, ikona i simbol senzualnosti pokazala je svoje novo lice uokvireno modnim dodatkom koji osim zaštite očiju donosi zavodljiv pogled ispod obrva.

„Suradnja s Optikom Anda došla je potpuno prirodno, svatko tko je iz Splita zna da u bilo koje doba dana sa sobom mora imati naočale, to je zlatno pravilo nas Dalmatinaca. Uz široku paletu sunčanih naočala s kojom me Anda oduševljava svaki puta, tu su i izuzetni dioptrijski okviri zbog kojih dobivam komplimente čak i kada sam u casual izdanju i nosim naočale za vid. Zahvalna sam cijelom Anda timu koji brine o zdravlju mojih očiju i uvijek ponude najbolje rješenje za moj vid“, istaknula je Severina i poručila svim svojim fanovima koji s njom dijele strast prema naočalama „Volim što se gledamo!“.

U Optici Anda očekuju vas modeli s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, a sa Severinom u glavnoj ulozi, naočale nikada nisu izgledale poželjnije. Nova Andina ambasadorica još jednom pokazala je da prava ljepota i odvažan stil brišu granice vremena, a svojom pojavom vječito poput magneta privlači sve poglede na sebe. Ovog Valentinova otvorite srca, zaljubite se i prisjetite, pogled koji se pamti, to je ljubav na prvi pogled.

Otkrijte modele iz nove kolekcije Optike Anda i u nastavku pogledajte koje naočale je Severina odabrala za 2020. godinu!  

 

Severina nosi Guess dioptrijske okvire u novoj kampanji Optike Anda

Severina nosi Dolce Gabbana sunčane naočale za sezonu projeće/ljeto 2020.

Severina nosi Chanel dioptrijske okvire u novoj kampanji Optike Anda

Severina nosi Gucci sunčane naočale za sezonu projeće/ljeto 2020.

Severina nosi Dolce Gabbana sunčane naočale za sezonu projeće/ljeto 2020.

Severina nosi Guess dioptrijske okvire u novoj kampanji Optike Anda