Optika Anda nagrađena priznanjem za Izvrsnost u izazovima!

Optika Anda nagrađena priznanjem za Izvrsnost u izazovima!

Optika Anda je nositelj priznanja za „Izvrsnost u izazovima“ i time se pridružila tvrtkama Lidl i Hrvatska poštanska banka za 2020. godinu. Vodeća hrvatska tvrtka za savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO, nagrađuje one tvrtke koje demonstriraju visoku razinu brige za svoje zaposlenike tijekom pandemije koronavirusa.

Optika Anda je tijekom izazovnog perioda pandemije svojim inicijativama i odlukama pokazala kako su im zaposlenici zaista na prvom mjestu te su pravovremeno implementirane sve potrebne mjere u svrhu zaštite zaposlenika. Zahvaljujući dobrom vođenju i strateškom upravljanju krizom, zaštićena su radna mjesta, osiguran je kontinuitet poslovanja uz minimalne epidemiološke rizike, ostvaren je osjećaj sigurnosti kod zaposlenika, omogućen je nastavak provođenja edukacija u online formi te su predstavljeni ambiciozni planovi za daljnje širenje poslovanja. Agilnost, tehnološka spremnost i snažna interna komunikacija omogućili su brzu i kvalitetnu reorganizaciju rada u poslovnicama te je fokus ostao na dobrobiti i zadovoljstvu svih zaposlenika. Optika Anda pokazala je da živi svoje vrijednosti kroz društveno odgovorno poslovanje i donacije zdravstvenom sustavu uslijed globalne i nacionalne zdravstvene krize.

"Posebno nam je zadovoljstvo primiti nagradu za Izvrsnost u izazovima upravo za proteklu 2020. godinu koja je bila jedna od najizazovnijih godina u novijoj povijesti. Uspjeh mjerimo zadržavanjem radnih mjesta, jačanju timskog duha, poslovnim uspjesima te sudjelovanju tvrtke u humanitarnim akcijama kada je to bilo najpotrebnije.“ rekao je izvršni direktor Optike Anda Zvonimir Šimić.

U nepredvidivim okolnostima, Optika Anda pokazala je da su joj zaposlenici na prvom mjestu, a najveća potvrda uspjeha su ljudi koji svakim danom žele biti dio Anda priče.