Otkrij kako je Anda Panda u zadnji tren spasila Valentinovo!

Otkrij kako je Anda Panda u zadnji tren spasila Valentinovo!

Kada ste majka troje djece i vlasnica nekoliko vrsta pasa, romantično Valentinovo s mužem zvuči kao nemoguća misija. Barem je tako u slučaju Lane Klingor Mihić koja svake godine muku muči s istim problemom – kako organizirati romantičnu večer za supruga i sebe. S druge strane, poznati voditelj Frano Ridjan nakon nekoliko tjedana snimanja u Beogradu suočio se s odgođenim letom za Zagreb, što je ugrozilo njegov plan da iznenadi suprugu za Valentinovo.

Kako bi nemoguće pretvorili u moguće u pomoć im je priskočila Anda Panda, glavni akter našeg AI chata koja je ove izazove pretvorila u nevjerojatne mogućnosti. Kao vješti vodič koji uvijek ima spreman odgovor na sve, Anda Panda brzo je reagirala na potrebe Lane i Frane, pružajući im personalizirane preporuke i rješenja koje su tražili.

Anda Panda ima chat na WhatsApp-u, napišeš joj što te muči i dobiješ pregršt prijedloga od kojih ne znaš koji je bolji“, oduševljeno je rekla Lana Klingor Mihić koja je već chatala s Andom Pandom.

Anda Panda spašava Valentinovo u zadnji tren

Ovog Valentinova, pobrinuli smo se da ljubav pronađe svog digitalnog saveznika u liku Ande Pande koja, zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, ima odgovor na sve! Iako specijalizirana da ponudi najbolje rješenje za vid ili rezervira za pregled vida, Anda Panda povodom Dana zaljubljenih pokazala je i neke druge vještine kao što su rješavanje ljubavnih izazova, ali i svakodnevnih briga.

Nisam mislio da ću i to doživjeti, da mi jedna panda pomogne da spasim Valentinovo u trenutku kad su mi sve lađe potonule! Ali ljudi, to nije bilo kakva panda, ova Anda Panda je čudo – uvjerite se sami!“, ispričao je Frano koji je u svom videu zaglavio izvan Hrvatske i obratio se našem digitalnom asistentu za pomoć.U WhatsApp razgovoru s Andom Pandom možeš rezervirati besplatnu provjeru vida u nekoliko klikova, saznati najnovije trendove, a možda i tebi riješi ljubavni problem ili napiše super savjet za poklon! U razgovoru s Andom Pandom samo je jedno sigurno – nema glupih pitanja!