Optika Anda x Philipp Plein priredili spektakularnu modnu reviju!

Optika Anda x Philipp Plein priredili spektakularnu modnu reviju!

On je provokativan, glamurozan i ekstravagantan. Sve, samo ne običan. Rijetki se usude nositi njegov dizajn jer je rezerviran samo za one najhrabrije. Pogađate o kome je riječ?

Neustrašivi Phillip Plein predstavio se hrvatskoj publici na lokaciji koje se ne bi posramio ni Hollywood. Naime, u Splitu u samoj kucavici grada na Matejušci, održan je prvi hrvatski Eyewear Runway Show powered by Optika Anda x Philipp Plein. 

 

Nova kolekcija sunčanih naočala zapalila je vatru kod javnosti, a njegovu moć i privlačnost vješto su dočarali popularni influenceri poput Luciana Plazibata,  Josipa Grabovca,  Renate Lovrinčević Buljan Lane Hrgović,  Ivane Mišković,  Stefana Đokovića,  Sarah Čerkez , Stefana Đokovića, Antee Valente, Ivane Mišković, Barabre, Jelene Coe i Lane Hrgović.


Matejuška, kao glavna kulisa ovog modnog događaja je zablistala u punom sjaju baš kako i odgovara poznatom brendu, a u jednoj ljetnoj večeri spojilo se najljepše od Splita – more, Riva i naočale. Jedno je sigurno, svi koji su tu noć prošetali splitskom Rivom, poželjeli su komadić Philipp Plein kolekcije za sebe.
 

 

Vizionar, filantrop i čovjek koji je u manje od deset godina došao do svjetskog modnog trona, u svojim kampanjama pokazuje da njegovo mjesto nije iza kamere i direktno se približava svojim fanovima. Najnovijiu PP brend kampanju snimao je popularni fotograf Steven Klein, a u kampanji se pojavljuje glavom i bradom Philipp Plein uz bok američke manekenke i glumice Megan Fox.  Kao gospodar carstva koje je svijet odvojilo od etabliranih modnih kraljevskih obitelji, Plein ne ostavlja nikakvu sumnju u to da je on kralj.
I dok čekamo u kojoj novoj ulozi ćemo vidjeti Philipp Pleina, harajući modnim svijetom blistavim naočalama s modelima u smokingu na jet skiju ili s plesačicom burleske koja se uvija u divovskoj čaši za martini, znamo gdje možete pronaći novu kolekciju PP naočala!

Optika Anda ekskluzivno u Hrvatskoj u svom asortimanu nudi ovaj odvažni brend koji će vas s lakoćom lansirati u orbitu ekstravagancije i luksuza. Posjeti nas i odaberi svoj savršen model naočala s Philipp Plein potpisom za kraljevski pogled!