Podijeli najsmiješnije iskustvo s dejta i osvoji poklon!

Podijeli najsmiješnije iskustvo s dejta i osvoji poklon!

Odlazak na dejt sa svojom simpatijom već je samo po sebi stresno iskustvo, ali ako tomu dodate neugodni faktor tada imate potencijalni recept za najsmiješnije #AndaBlam iskustvo! Podijeli s nama svoje smiješno ljubavno iskustvo u komentarima Facebook objave Optike Anda i možda baš ti osvojiš poklon bon od 100 eura kao savršen poklon voljenoj osobi za Valentinovo.

 

Ljubavni blamovi naših influencera

Mjesec ljubavi osim romantičnih priča piše i smiješne anegdote, a naši ambasadori Matija i Dorica otkrivaju koji je najveći ljubavni blam kojeg pamte:

Da klizanje definitivno nije dobra ideja za spoj osim za profesionalnce, uvjerio se Matija Cvek: “Moj najveći blam na dejtu bio je kad je cura poželjela da idemo na klizanje na što sam ja naravno odgovorio potvrdno i rekao da kližem cijeli život, a zapravo nisam nikad u životu klizao. 😃 Tako smo mi došli na to klizanje gdje sam se raspadao apsolutno cijelo vrijeme i na kraju me skupila s ekipom i izvela van s klizališta. Viđali smo se još mjesec dana, ali izgleda da je to klizanje presudilo našoj vezi.” 😂

 

 

Za razliku od Matije koji je odklizao sa svog dejta, Dorica je skoro završila na pogrešnom dejtu: “Bilo je to prije oho-ho godina u mom rodnom Dubrovniku. Zaista nisam dobra s autima i markama istih, a moja tadašnja simpatija me trebala pokupiti na autobusnoj stanici ispred moje zgrade. Ja kod auta pamtim samo boju. 🤓 Došla sam na vrijeme, međutim on je kasnio. Bila sam ljuta kao pas i stajala sama navečer i čekala. Odjednom vidim svjetla poznatog sivog auta koji se zaustavlja na stanici i bijesna, ne gledajući, otvorim vrata te sjednem okrenuta na drugu stranu. Nastala je neka čudna tišina. I tek nakon 30-ak sekundi se okrenem i vidim starijeg čovjeka kako gleda u mene u čudu. Sjela sam u krivi auto! 😂 Da stvar bude bolja, u to dolazi od nepoznatog gospodina u autu (pretpostavljam) sin kojeg je čekao i gleda svog oca u autu s nekom nepoznatom curom, blago šokiran. 😂 Trebalo je par isprika i minuta objašnjavanja, ali i to smo riješili!”

 

 

Poklon bon kao savršen poklon za V-day 

Ako još nemaš ideju za poklon ovo Valentinovo, ali imaš smiješnu ljubavnu priču svrati na naš Facebook profil i podijeli svoje iskustvo sa svim ostalim ljubavnim pehistima, a komentar koji prikupi najveći broj lajkova do 14. veljače 2023. osvaja nagradu! 😃

Pronađi inspiraciju!

Armani ExchangeArmani Exchange
Armani Exchange
0AX3049

Armani Exchange

  • Armani Exchange
88,00 €
VogueVogue
Vogue
0VO5291

Vogue

  • Vogue
84,00 €
Saint LaurentSaint Laurent
Saint Laurent
SL 518

Saint Laurent

  • Saint Laurent
280,00 €
Philipp Plein
Philipp Plein
VPP018M

Philipp Plein

  • Philipp Plein
232,00 €
GucciGucci
GG1278S

Gucci

400,00 €
GucciGucci
GucciGucciGucciGucci
GG1278S

Gucci

  • Gucci
  • Gucci
  • Gucci
  • Gucci
400,00 €