Prvo naočale, a onda kava!

Prvo naočale, a onda kava!

Tri djevojke, tri karaktera i tri jedinstvena modna stila. Protagonistice nove kampanje za Optiku Anda obožavaju naočale, modu i nove trendove, a riječ je o omiljenim Anda djevojkama i trima prijateljicama Jeleni, Pameli i Dorici.

Anda girls znaju da je najvažnije pravilo kojeg trebate slijediti ovo proljeće – prvo naočale, a onda kava! Prije nego što odete u šetnju, na kavu ili na ručak, nemojte zaboraviti ponijeti sa sobom vaš zaštitni znak koji vas ujedno štiti od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Svako lice ima svoje naočale s kojima se ljubi, a u novoj kolekciji proljeće/ljeto za 2021. godinu, možete pronaći ponešto za svakoga.

Pamela voli autentične i pomaknute modne dodatke, popularnih oblika i efektnih boja. Jelena je klasičarka u duši koja za sebe bira predimenzionirane ili okrugle modele koji su se vratili na velika vrata. Dorica je modni kameleon koja svoj stil mijenja prema raspoloženju, a svaki outfit s lakoćom povezuje koristeći urbane modele naočala.

Titulu naočala sezone uvjerljivo osvajaju bijeli modeli koji su popularizirali svjetski i domaći trendseteri. U kategoriji dioptrijskih okvira, ističe se trend metalnih okvira koji je, uz pripadajući lanac, postao najtraženiji ukras godine. Zavirite u ponudu Optike Anda i ukrasite vaš pogled naočalama koje će vas pratiti na svakom koraku!