Stigla je Persol capsule kolekcija za zaljubljenike u Netflixovu seriju La Casa de Papel!

Stigla je Persol capsule kolekcija za zaljubljenike u Netflixovu seriju La Casa de Papel!

Španjolska serija "La Casa de Papel" pokosila je sve rekorde i postala najgledanija serija na Netflixu na stranom jeziku i općenito, a nas je osim genijalnom radnjom oduševila i stilom. Naočale koje nosi misteriozni i inteligentni profesor u seriji, sada su dostupne u limitiranoj Persol kolekciji!

Dok je cijeli svijet u iščekivanju nove sezone, sada možete imati svoj vlastiti par naočala inspiriran serijom "La Casa de Papel". Persol je ujedinio snage s Netflixom i lansirao dva modela, dioptrijske naočale „El Professor Original“ i sunčane naočale „El Professor Sergio“. Svaki model dolazi u dvije nijanse okvira, crna i kornjačevina, a naočale su ručno izrađene u Italiji. Ekskluzivna kutija za naočale kreirana je specijalno za ove naočale, a njihova unutrašnjost krije nacrte Španjolske Kraljevske kovnice novca koja je dobro poznata obožavateljima ovog napetog serijala.

Od prve epizode, Profesor ima prepoznatljiv izgled zahvaljujući Persol okvirima, a posebno se ističe pilotski model naočala s jedinstvenim dvostrukim mostom. Ugodan i fleksibilan zbog inovacije Meflecto sustava te čvrst s naglašenim naslonima za nos, predstavlja DNA brenda Persol koji živi od 1917. godine. Uz golemi uspjeh serije, ovaj bezvremenski klasik vratio se u središte pozornosti, a limitirana capsule kolekcija odaje mu posebnu počast.

Ako smatrate da ste spremni pogledati svijet očima Profesora i dijeliti njegovu viziju, istražite capsule kolekciju koja je od danas dostupna u svim Anda optikama! Pogledajte galeriju naočala i odaberite model s kojim ćete se pridružiti intrigantnoj La Bandi!

Persol naočale crni okviri El Professor Original

El Professor Original

Persol limitirana kolekcija El Professor Original dioptrijski okviri

El Professor Original

Persol limitirana kolekcija El Professor Sergio sunčane naočale

El Professor Sergio

Persol limitirana kolekcija El Professor Sergio sunčane naočale

El Professor Sergio