Sudjeluj i osvoji poklon bon!

Sudjeluj i osvoji poklon bon!

Ljeto ide, a ti nemaš nove naočale? Povodom nove usluge Kasko osiguranja u Optici Anda dijelimo vrijedne nagrade! 😎 
Sudjeluj i osvoji poklon bon od 100€ u Optici Anda, a sve što trebaš napraviti je:

1. Posjeti i zaprati naš Instagram ili Facebook profil
2. Ispod objave darivanja tagiraj prijatelja koji uvijek ima nezgode s naočalama 👀

Igramo se do ponedjeljka 17.07. kada ćemo nasumično odabrati dobitnika. Izvlačenje će biti objavljeno putem story-a i putem komentara na objavi sa službenog profila Optike Anda. Sretno! ❤️

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

ČLANAK 1.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Anda Daruje“ (dalje: Natječaj) je Servus d.o.o, Vinkovačka 3, 21 000 Split, OIB:69332057447 (dalje: Organizator). Natječaj se provodi u svrhu promocije Organizatora i proizvoda njegovog brenda. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje u tekstu se naziva Sudionik. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže koja se spominje u pravilima. Ova pravila Natječaja (dalje: Pravila) bit će objavljena na web stranici https://optika-anda.com/novosti/anda-daruje-otkrij-nam-tko-je-i-ovo-ljeto-sjeo-na-naocale

ČLANAK 2.

Nagradni natječaj traje od 13.7.2023. u 9:00 sati do 17.5.2023. u 12:00 sati.

Nagradni natječaj odvija se putem Facebook stranice https://www.facebook.com/optikaanda i Instagram stranice https://www.instagram.com/optikaanda/.

ČLANAK 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja. U Natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, osobito zaposlenici Organizatora te članovi njihovih užih obitelji.

ČLANAK 4.

Sudjelovanje u Natječaju moguće je isključivo putem Facebooka i Instagrama.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju sudionik mora na Facebook stranici https://www.facebook.com/optikaanda ili Instagram stranici https://www.instagram.com/optikaanda/, u komentar objavljenog posta koji se odnosi na Natječaj, objaviti svoj komentar na temu na način da označi drugog korisnika. Nagradni natječaj traje od 13.7.2023. u 9:00 sati do 17.7.2023. u 12:00 sati.

Komentar odabran slučajnim odabirom putem https://commentpicker.com/ platforme bit će proglašen pobjednikom i osvojiti poklon bon u iznosu od 100€ za kupnju u poslovnicama Optike Anda. Dobitnik će biti izvučen u ponedjeljak, 17.7.2023. i objavljen na Facebook stranici https://www.facebook.com/optikaanda i Instagram stranici https://www.instagram.com/optikaanda/ roku od 24 sata od završetka nagradnog natječaja. Organizator zadržava pravo ne uzeti u obzir prijave koje odražavaju rasnu, spolnu ili neku drugu vrstu diskriminacije ili na bilo koji drugi način krše ova Pravila ili zakone Republike Hrvatske. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja. Organizator ne može znati koji osobni podaci će biti prenijeti društvenim mrežama, niti na koji način i u kojem opsegu će takvi podaci biti korišteni od strane istih. Preporučuje se Sudioniku da se upozna s pravilima zaštite podataka Facebooka i Instagrama.

ČLANAK 6.

Cilj Natječaja je slučajni odabir komentara. Dobitnik, koji će biti nasumično odabran između svih prijava na Facebook/Instagram profilu (ispod objavljenog posta), biti će nagrađen s poklon bonom u iznosu 100€ za kupnju proizvoda u Optika Anda poslovnicama. Dobitnik nagrade dužan je javiti se putem inboxa svojeg Facebook ili Instagram profila. Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) koji moraju odgovarati podacima na njegovoj osobnoj iskaznici. Ako se dobitnik ne javi sam, Organizator će kontaktirati dobitnika putem inboxa na njihovom Facebook ili Instagram profilu radi dogovora oko dostave poklon bona. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje osobne podatke u roku od 72 sata kako bi potvrdili preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu. Preuzimanjem nagrade od strane Sudionika prestaju sve obveze Organizatora prema Sudioniku odnosno Dobitniku. Dobitnik ne može zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Nagrada nije zamjenjiva za novac, drugi proizvod ili uslugu.

ČLANAK 7.

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike ako:

Sudionik prekrši Pravila;

Sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 72 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt;

komentar je već prijavljen na Natječaj;

prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja;

jedna ili više osoba koje su označene u komentaru zatraže uklanjanje komentara iz Natječaja iz bilo kojeg razloga; Sudionik se koristi lažnim profilom za prijavu komentara. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu sudjelovanja u natječaju;

Prijavljeni komentar je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, ili na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu s ovim pravilima ili zakonom.

ČLANAK 8.

Sudjelujući u Natječaju, Sudionik pristaje i suglasan je da se svi osobni podaci koje daje prikupe, pohrane, obrađuju i koriste isključivo za vrijeme trajanja te u svrhu provođenja Natječaja. Sudionik pristaje da u slučaju osvajanja nagrade Organizator objavi njegovo ime i prezime u digitalnim (Facebook ili Instagram profil) i tiskanim medijima bez ograničenja te bez dodatne posebne suglasnosti Sudionika ili naknade. Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoju suglasnost vezanu uz prikupljanje, korištenje i obradu osobnih podataka slanjem takvog maila na [email protected], te prihvaća da takvo uskraćivanje može rezultirati nemogućnosti sudjelovanja u Natječaju. Sudionik pristaje da se njegovi osobni podaci dani odnosno vezani za Natječaj mogu obrađivati i prenositi unutar tvrtke Servus  d.o.o. Svi takvi podaci mogu se koristiti i prenositi samo u mjeri koja je određena svrhom ovog Natječaja te u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Organizator će poduzeti sve potrebne korake da zaštite osobne podatke u skladu s važećom regulativom. Sudionik je dužan prilikom davanja podataka dati istinite, točne i potpune kontaktne podatke o sebi. Sudionik je suglasan da ga Organizator kontaktira koristeći njegove kontaktne podatke. U slučaju nedostupnosti Sudionika iz bilo kojeg razloga, uključujući netočne podatke ili nemogućnost uspostavljanja kontakta, postupit će se u skladu s odredbom članka 7. Pravila. Sudionik koji je dobitnik pristaje da Organizator objavi njegove dostavljene podatke bez njegove daljnje suglasnosti i radi ispunjenja svrhe Natječaja.

ČLANAK 9.

Organizator zadržava pravo da prekine Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/optikaanda i Instagram stranici https://www.instagram.com/optikaanda/.

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nadležan je Općinski sud u Splitu.

Pravila se primjenjuju počevši od dana objavljivanja na web stanici 13.7.2023. godine.