Tko kaže da nakit i dioptrijske naočale ne mogu ići zajedno!

Tko kaže da nakit i dioptrijske naočale ne mogu ići zajedno!

Koliko puta se ženama dogodi da se spremaju izići van i umjesto obećanih pet minuta, trebaju trideset pet minuta da se spreme. Najčešće se dogodi da zadnji korak u sređivanju, a to je odabir modnih dodataka, oduzme najviše vremena. Dioptrijske naočale jedan su od neiskorištenih detalja s kojima možete u trenutku dobiti sasvim novi, efektni izgled, a u nastavku saznajte kako su to postigle naše 'it' djevojke!

 Miu Miu

Kako biste izbjegli zamke sređivanja, Optika Anda u suradnji s Prahir Fine Jewellery donosi mini vodič kako nositi i kombinirati dioptrijske naočale s nakitom! Naočale već odavno nisu samo pomagalo za vid, te su se zadnjih godina našle na shopping listi svih fashion trendseterica koje znaju kako uz par jednostavnih trikova postići upečatljivi izgled za svaki dan.

Max Mara

Kako biste to uspjeli, prvo će vam trebati savršene dioptrijske naočale krojene za vaš oblik lica, a zatim je važno da imate nešto sjajno i blistavo poput komada nakita. Statement naušnice, ogrlica ili narukvice s lakoćom će zaokružiti vaš look i dodati vam onu dozu samopouzdanja koju želite postići prije izlaska van. Prilikom odabira dioptrijskih naočala budite odvažni i posegnite za okvirima koji su drugačiji, u bojama, s uzorcima i jedinstveni tako da u kombinaciji s nakitom ili drugim modnim ukrasima, s lakoćom postignete wow efekt!

Gucci

Za kraj, uz atraktivne naočale i nakit, možete se poigrati s make-upom tako da naglasite usne crvenim ružem i u trenutku ste spremni za dnevnu šetnju, poslovnu prigodu ili glamuroznu večer. Snaga preobražaja modnih dodataka leži u činjenici da svaku kombinaciju mogu pretvoriti u čarobnu, samo ako ih znate dobro odabrati. Ako niste sigurni u odabir, prepustite se stručnim rukama djelatnika u Optici Anda kod odabira idealnih naočala ili dođite u Prahir Fine Jewellery gdje ćete pronaći modni dragulj samo za vas.

Uvijek budite svoji i igrajte se s modom, jer samo tako ćete dobiti kombinaciju kojoj ste modni autor VI! Do it #myway or don't do it all!

Dolce&Gabbana