U Novi Zagreb stigla je Optika Anda, ljeto može početi!

U Novi Zagreb stigla je Optika Anda, ljeto može početi!

Otvorena je sedma poslovnica Optike Anda u Zagrebu i ukupno trideset i četvrta u Hrvatskoj. Zagrepčane će razveseliti vijest da je nova Optika Anda stigla na njihovu omiljenu shopping destinaciju – Avenue Mall!

Avenue Mall je bio i ostao popularno društveno i shopping odredište u srcu Novog Zagreba na atraktivnoj i svima lako dostupnoj lokacij. Nalazi se na križanju Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca, jednom od najprometnijih prometnica u Zagrebu te možete birati hoćete li doći autobusom, tramvajem ili autom. Novootvorena Optika Anda osim široke ponude sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, nudi uslugu besplatne provjere vida i kontrole dioptrije koju obavljaju stručnjaci optometrije.

“Optika Anda nudi sve što nudi klasična optika, ali na moderan, premium način. Usluga, asortiman, prisutnost na top lokacijama, sve je prilagođeno kupcu, svemu se pristupa iz perspektive kupca te se cijelo poslovanje prilagođava kupcima. Oftalmolozi i optometristi su ti koji čekaju kupca, nije kupac taj koji čeka na pregled. Sve je na jednom mjestu – od izbora dioptrijskih okvira, pregleda vida do izrade naočala – kupac ne mora dolaziti dva, tri puta, ne mora lutati, kompletnu uslugu može obaviti u jednom dolasku”.

Svi posjetitelji koji dođu ovih dana u novu Optiku Anda u Avenue Mall-u, mogu iskoristiti popust dobrodošlice od 30% na sve sunčane naočale i dioptrijske okvire!