Stigla je nova kolekcija, vrijeme je za opuštanje!

Stigla je nova kolekcija, vrijeme je za opuštanje!

Za opušteniji pogled na proljeće zavirite u novu kolekciju na policama Optike Anda. Sunčanim danima radujemo se ove godine više nego ikada prije, a jedini rekvizit koji vam treba na svakom koraku su naočale!

Novi modeli naočala u Optiku Anda stižu nakon što su ih predstavile najveće modne kuće na pistama New Yorka, Londona, Milana i Pariza. Ako ste ljubitelj sunčanih naočala s dozom holivudske drame, kolekcija proljeće/ljeto za 2021. godinu oduševit će vas modnim dodacima vrijednima vaše pažnje. Modeli sa zatamnjenim staklima kao da su stvoreni za holivudsku elitu koja štiti svoj pogled od svjetala reflektora i bliceva paparazza. Način na koji naglase oči uvijek je zavodljiv i elegantan, a kada se u miks doda animal print ili privjesak, upečatljiv pogled ispod obrva je zagarantiran. S druge strane, u zavodljive dioptrijske okvire s efektom geek, but chic, zaljubit će se svatko tko svoj pogled želi istaknuti.

Decentni i nenametljivo elegantni, ovi dioptrijski okviri toliko su svestrani da ćete ih moći kombinirati i nositi uz baš sve u svom ormaru. Inspirirajte se bojama i oblicima, a za dodatan 'wow' efekt odaberite lanac za naočale koji se pokazao kao glamurozan i nezaobilazan trend. Zavirite u ponudu Optike Anda i pripremite se za opuštanje uz najbolji izbor naočala!