O nama

Optika Anda je renomirana tvrtka koja već dvadeset godina stoji na radaru svih ljubitelja sunčanih naočala, ali i svih onih kojima su dioptrijske naočale i druga pomagala za vid svakodnevica. U tom smo periodu prešli put od male obiteljske tvrtke do tvrtke koja ima svoje poslovnice u gotovo svim većim gradovima Hrvatske. Zagreb, Velika Gorica, Varaždin, Karlovac, Slavonski Brod, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Makarska i Dubrovnik su se do sada našli na popisu gradova u kojima vam nudimo svoje usluge, a koji raste iz godine u godinu.

Adrese Optike Anda su mjesta na kojima možete provjeriti najnovije trendove na polju sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih svjetskih kuća kao što su Gucci, Tom Ford, Miu Miu, Prada, Dolce & Gabbana, Persol, Ray-Ban, te mnogi drugi.

Osim širokih paleta kako sunčanih tako i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća i druge pripadajuće opreme, Optike Anda pružaju svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala, kao i preglede vida kod vrhunskog osoblja s najsuvremenijim tehnologijama.

Optika Anda je mjesto gdje se susreću kvaliteta, trendovi i zdravlje vaših očiju i baš zato naše adrese trebate dodati na svoju kartu nezaobilaznih lokacija!

.

ŽELITE POSTATI DIO TIMA

Optičar ste?

Imate iskustva u radu, odgovorni ste, te željni rada i dokazivanja?

Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, a imate želju postati dio našeg tima, pošaljite nam svoj životopis na mail [email protected]

PODACI O TVRTKI

SERVUS d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu, turizam, ugostiteljstvo i usluge
Skraćeno: SERVUS d.o.o.
Adresa: 21000 Split, Vinkovačka 3
Telefon: 021/343 016
Fax: 021/371 300
E-mail: [email protected]
Matični broj: 00778931
OIB: 69332057447
Sudski registar: Trgovački sud u Splitu
IBAN: HR0224070001100416129

KONTAKT FORMULAR