Osigurajte dobar vid na svim udaljenostima!

Osigurajte dobar vid na svim udaljenostima!

 Progresivne naočalne leće izgledaju jednako kao i obične naočale za vid, a sadrže cijeli niz dioptrija i korigiraju vid na svim udaljenostima. Drugim riječima, uz progresivne naočale više nikada nećete morati tražiti po kući vaše druge naočale za čitanje!

PREZBIOPIJA


Imate li problema s čitanjem sitnih slova? Ruke su vam postale “prekratke” kada trebate raditi nešto što zahtjeva vid na blizinu? Riječ je o prezbiopiji, prirodnom procesu starenja oka koje se događa gotovo svima oko 45. godine života. Oko gubi na fleksibilnosti zbog čega teže fokusira objekte. Tijekom vremena očna leća gubi elastičnost tj. sposobnost da fokusira predmete. Ovaj fenomen može se usporediti sa auto-fokusom objektiva kamere koja ne fokusira sliku na ispravan način. Ne korigiranje ovog stanja ne usporava pojavu prezbiopije, ali dovodi do naprezanja i umora oka. Zbog toga je bolje korigirati prezbiopiju čim se uoče prvi znakovi i olakšati svakodnevno obavljanje aktivnosti.

RJEŠENJA ZA PREZBIOPE


Varilux progresivne leće su optimalno rješenje za problem s prezbiopijom. Varilux leće dizajnirane su kako bi vratile jasan i točan vid na svim udaljenostima, bez stalnog mijenjanja naočala. Gornji dio leće služi za gledanje na daljinu, centralni dio služi za vid na srednjoj udalljenosti i donji dio za vid na blizu.

ESSILOR LEĆE


Svjetki proizvođač naočalnih leća – Essilor, izumio je prvu progresivnu leću 1959. – Varilux. Od tada, kontinuiranim radom na inovacijama i novim tehnologijama osiguravamo maksimalnu udobnost vida – s potvrđenih 96% zadovoljnih Varilux korisnika. U poslovnicama Optike Anda istražite i odaberite Varilux dizajn prilagođen vama.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

  • Vaš vid podignut je na poptuno novu razinu. Bolji vid u zoni nadohvat ruke. Jednostaviji prijelaz između različitih zona vida. Nema potrebe za pomicanjem glave u potrazi za fokusom. Nesmetano obavljanje više zadataka bez ograničenja vida. Brza prilagodba na vaše nove naočale. 

Varilux progresivne naočalne leće mogu biti prilagođene na osnovu pet jedinstvenih mjerenja uključujući oblik oka i okvir koji želite nositi. Sve to je moguće zahvaljujući jedinstvenom procesu uzimanja mjera koji je razvio Essilor, a možete ga pronaći u Optici Anda. Ovaj stupanj personalizacije osigurava izradu jedinstvene series leće koja vam pruža najbolji doživljaj gledanja.

Rezervirajte besplatnu kontrolu dioptrije u Optici Anda svakim danom online putem ili dolaskom u poslovnicu, a naši stručnjaci odgovorit će na sva vaša pitanja o progresivnim naočalnim lećama.