RAY-BAN Transitions nosi titulu najbržih inteligentnih naočalnih leća.

RAY-BAN Transitions nosi titulu najbržih inteligentnih naočalnih leća.

Kada želite najbolje od oba svijeta u jednim naočalama, Ray-Ban Transitions leće pružaju cjelodnevnu udobnost u svakom okruženju. Reagirajući na izlaganje UV zračenju, Ray-Ban koristi tehnologiju Transitions® Signature GEN 8 kako bi stvorio najudobnije iskustvo naočala do sada.

KAKO DJELUJE RAY-BAN TRANSITIONS TEHNOLOGIJA?

 

Ray-Ban Transitions naočalne leće djeluju reagirajući na UV svjetlost. Količina UV svjetla određuje koliko će leće postati tamne. Kada napustite okoliš izložen UV zračenju, vaše će se leće prilagoditi svom zadanom prozirnom stanju. Ovaj svjetlosno reaktivni postupak je razlog zašto se Ray-Ban prijelazne leće također često nazivaju svjetlosnim inteligentnim lećama ™. Bez napora korisnika, leće se neprimjetno prilagođavaju okolini što rezultira idealnim vizualnim iskustvom.

KOLIKO TRAJE PRIJELAZ?

 

Zahvaljujući tehnologiji Transitions® Signature Gen 8, prijelazne leće Ray-Ban jedne su od najbržih inteligentnih leća ™ na tržištu. Zamrači se za samo 35 sekundi, ova najnovija tehnologija leća je 30% brža od prethodne generacije Transitions®. Što se tiče vraćanja prozirnom stanju, Ray-Banovim prijelaznim lećama treba manje od 5 minuta da se vrate u svoje prirodno stanje. Ovo je 3 minute brže od prethodne generacije!

KOLIKO JE RAZINA ZAŠTITE OD UV ZRAKA I ŠTETNE PLAVE SVJETLOSTI?

Kao i sve Ray-Ban leće, Ray-Ban Transitions® u svakom trenutku pruža 100% UV zaštitu. To znači da čak i u najčišćem stanju i dalje dobivate zaštitu koju zaslužujete i vaše oči trebaju.

ZAŠTO ODABRATI RAY-BAN TRANSITIONS LEĆE?

  • Osobe s dioptrijom imaju iskustva s problematikom nošenja dioptrijskih naočala po sunčanom danu. Od nošenja dodatnog para naočala, do rizika zaboravljanja sunčanih naočala, žmirenja na suncu i nepraktičnosti nošenja dva para naočala na očima.
  • Nova fotoosjetljiva tehnologija nudi još brži povratak u prozirno stanje, u zatvorenom prostoru i tamnije naočalne leće vani. Najbolja zaštita od UV zraka i štetnog plavo-ljubičastog svjetla, za vaše oči. Neopaženo se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima uz maksimalnu udobnost za vaš vid

Ray-Ban Transitions inteligentne leće pružaju vam potrebnu zaštitu bez napora i bez obzira na to gdje vas dan odvede. Automatski se prilagođavajući vašem okruženju i brže nego ikad prije, postići ćete vizualno iskustvo bez brige i cjelodnevnu udobnost. Rezervirajte s za provjeru vida jednim klikom u Optici Anda i saznajte više o Ray-Ban Transition naočalnim lećama!