Sofisticirana tehnologija za zdravlje očiju u Poliklinikama Anda!

Sofisticirana tehnologija za zdravlje očiju u Poliklinikama Anda!

Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne bismo trebali pristajati na nikakve kompromise. To dobro znaju i u Optici Anda gdje osim široke ponude dioptrijskih naočala raznih svjetski poznatih brendova, ali i vlastitog brenda dioptrijskih naočala Anda Vista, možete obaviti i preglede vida. Ukratko, između vas i kristalno jasnog pogleda stoji još samo dolazak u Optiku Anda, i to u jednu od onih poslovnica u sklopu kojih se nalaze Poliklinike Anda.

Tamo će vas spremno dočekati njihov stručni tim oftamologa koji će vas pregledati vrhunskom aparaturom, pronaći najbolja rješenja za vas i odgovoriti na sva vaša pitanje i zahtjeve. Poliklinika Anda se odnedavno može pohvaliti kako je bogatija za iznimno važan uređaj kojim ne samo da se dijagnosticiraju ozbiljne očne bolesti, nego se kontrolira napredovanje bolesti, odnosno uspjeh liječenja.

Dr. Jukić iz Poliklinike Anda nam je otkrila o kakvom se točno uređaju radi:

 "Radi se o OCT (Optical Coherence Tomography) uređaju, uređaju koji koristeći lasersku tehnologiju, visoku rezoluciju i iznimnu brzinu, snima mikroskopske slojeve i prednjeg i stražnjeg dijela oka, očni kut, očni živac i mrežnicu. Osim pomoći pri dijagnostici, sve pretrage se i fotodokumentiraju, te se na taj način omogućuje jednostavnije praćenje uspjeha liječenja. Upravo zbog  sofisticirane tehnologije moguće je otkriti najraniji oblik glaukomske bolesti, koji nije moguć niti jednim drugim uređajem. Osim glaukoma, ovaj uređaj pomaže pri dijagnostici i liječenju senilne makularne degeneracije, kao i komplikacija šećerne bolesti. Sama pretraga je jednostavna, neinvazivna, bez dodira očiju i traje svega desetak minuta."

Kada je riječ o vašem vidu nemojte čekati, svoj termin pregleda možete dogovoriti uživo u Poliklinici Anda ili ga rezervirati putem web stranice optika-anda.com

Naš je savjet i preporuka da se pokrenete danas za kristalan vid već sutra.