Anda Vip Card

Optika Anda_loyality program

PROVJERI BROJ BODOVA

 

 

 

PRAVILA ANDA VIP CARD

1. Izdavatelj “ANDA VIP CARD” kartice je Servus d.o.o., Split, Obala HNP 19, OIB: 69332057447. “ANDA VIP CARD” kartica je vlasništvo izdavatelja.

2. Učlanjenje u “ANDA VIP CARD” program vjernosti je besplatno.

3. Članom “ANDA VIP CARD” programa vjernosti može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja prethodno ispuni pristupnicu za učlanjenje.

4. Ispunjena pristupnica predaje se na za to predviđenom mjestu u bilo kojoj prodavaonici Optike Anda. Ispunjenjem pristupnice ulazite u program lojalnosti Optike Anda i ostvaruje GRATIS 10 NAGRADNIH BODOVA

5. Kartica “ANDA VIP CARD” programa vjernosti nije sredstvo plaćanja.

6. Kartica “ANDA VIP CARD” programa vjernosti nije prenosiva

7. Kartica “ANDA VIP CARD” programa vjernosti je važeća od trenutka preuzimanja.

8. Pogodnost koju Kartica “ANDA VIP CARD” donosi vlasniku je popust u visini sakupljenih bodova. Bodovi se ostvaruju kupnjom na bilo kojem prodajnom mjestu Servus d.o.o. (OPTIKE ANDA), a popis kojih čini prilog ovom Pravilniku i njegov je sastavni dio.

9. Za svakih potrošenih 25,00 kuna po računu, član ostvaruje pravo na 1 bod, na sve vrste plaćanja.

10. Sakupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.

11. Sakupljeni bodovi omogućuju članu ulazak u viši razred popusta prema sljedećem principu:

BROJ BODOVA NAZIV RAZREDA POPUST
0 – 99 “START” 10%
100 – 239 “SILVER” 15%
240 – 499 “SILVER PLUS” 20%
500 – “GOLD” 25%

12. Član “ANDA VIP CARD” programa vjernosti može koristiti popust iz pojedinog razreda ukoliko u trenutku naplate ima minimalan potreban broj bodova.

13. Sakupljeni bodovi iz pojedine kupnje vrijede 24 mjeseca od datuma te kupovine i nakon toga se automatski brišu ( noviji bodovi i dalje ostaju dok i oni ne prođu obračunsko razdoblje od 24 mjeseca), tj. Svaki skupljeni bod vrijedi dvije godine.

14. Ukoliko je član “ANDA VIP CARD” programa vjernosti koristio pravo na popust ili ne koristio, nove će bodove ostvariti na temelju stvarno plaćenog iznosa na računu.

15. Član “ANDA VIP CARD” programa vjernosti ne može koristiti popuste iz programa vjernosti u kombinaciji s posebnim akcijama, odnosno popusti iz programa lojalnosti SE NE ZBRAJAJU SA DRUGIM POPUSTIMA, koje provodi Servus d.o.o., već ima pravo koristiti veći popust i to na sljedeći način:

– ukoliko je popust na temelju programa vjernosti veći od popusta na temelju akcije (ili trenutnih popusta) – član ostvaruje pravo na veći popust. U svakom slučaju popust se ostvaruje na osnovnu (punu,preporučenu) cijenu.

– ukoliko je popust na temelju akcije veći od popusta na temelju programa lojalnosti – članu se daje pravo da ostvaruje pravo na veći popust-iz akcije. U tom slučaju smatra se da je član koristio pogodnost popusta na temelju programa vjernosti. Nove bodove član ostvaruje na temelju članka 9,11 i 15.

16. Servus d.o.o. se obvezuje da će u roku najkasnije 30 dana odgovoriti na upite ili pritužbe vezane za program lojalnosti. Prijedloge, pritužbe i/ili primjedbe slati na info@optika-anda.com

17. Članstvo u “ANDA VIP CARD” programa vjernosti može se otkazati pismenim putem na adresu navedenu u članku 1. Otkazom članstva prestaju vrijediti sve pogodnosti programa.

18. U slučaju gubitka kartice, član je o tome dužan obavijestiti izdavatelja telefonski na broj (021/343-016) ili putem e-mail adrese info@optika-anda.com. Članu će se izdati nova kartica,a cijelokupno stanje bodova, od dana obavještavanja izdavatelja, prebaciti na novu karticu.

19. Član je dužan obavijestiti izdavatelja o promjeni podataka na telefonski broj ili e-mail adresu navedenu u članku 18.

20. Servus d.o.o. će osobne podatke koristiti isključivo u vlastite marketinške svrhe.

21. Servus d.o.o. zadržava pravo promjene Pravilnika i ukidanja programa vjernosti u svakom trenutku bez prethodne najave članovima. Predajom pristupnice član pristaje na pravila iz ovog Pravilnika.