Naša priča.

Na svom početku 1999. godine Optika Anda bila je obiteljska tvrtka iz Splita koja je izgrađena na temeljima tradicije, entuzijazma i zajedništva. Danas nakon dvadeset i tri godine uspješnog poslovanja, ponosni smo što je Optika Anda evoluirala u jednog od glavnih lidera u Hrvatskoj unutar svoje industrije. Naša kontinuirana težnja prema izvrsnosti koja se ogleda u kvaliteti proizvoda, vrhunskoj usluzi i stručnosti svakog člana Anda tima, zaslužna je za dugogodišnje zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca. Strastveno biramo najbolje proizvode, brinemo o zdravlju vaših očiju i pomažemo svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom!

Misija i vizija.

Naša misija je razvojem maloprodajne mreže optičkih proizvoda i poliklinika, kontinuiranim ulaganjem u izvrsnost proizvoda i usluga, brigom i razvojem naših zaposlenika te dugoročnim odnosima s našim poslovnim partnerima – stvaramo destinaciju koja će biti prvi izbor kupcima, zaposlenicima i našim partnerima. Dok je naša vizija postati vodeća regionalna destinacija za izvrsnost u optičkim proizvodima i zdravlju očiju.

Priznanja.

Optika Anda se 2019. godine pozicionirala među top tri najuspješnije tvrtke u HR što potvrđuje osvojena prestižna nagrada koju je dodijelila FINA. Tvrtka je dokazala svoju izvrsnost i tijekom globalne krize izazvane pandemijom u 2020. godini te stekla priznanje za "Izvrsnost u izazovima". Zahvaljujući dobrom vođenju i strateškom upravljanju krizom, zaštićena su radna mjesta te je ostvaren osjećaj sigurnosti kod zaposlenika.

Pronađi nas!

Svrati u najbližu Anda poslovnicu i otkrij svoju omiljenu shopping destinaciju za naočale i brigu o zdravlju očiju. 

Besplatna dostavaBesplatna dostava iznad 70€ (527,42kn)

Brza dostavaBrza dostava

Pravo na povrat14 dana pravo na povrat